Klimatsmart robot

6-in-1 Solar Robot Bygg en soldriven båt, hund, bil, plan eller någon annan konstruktion med denna smarta och roliga byggsats av delar du klämmer fast i varandra!

Klimatsmart robotSka man verkligen låta solen bara hänga nånstans uppe i rymden utan att göra någon nytta? Nej, bygg en liten robot istället. Och låt solen köra den!

– Detta är en väldigt populär och prisvärd produkt!

Det kommer väl knappast som en nyhet för någon i dessa tider att den där stora brinnande bollen som vi kallar solen är en hyfsat kraftfull källa till energi. Trots det har den hamnat lite i skymundan eftersom vi varit så upptagna med att klyva atomer och elda upp sten. Det är trist.

Men nu kan du – gärna men inte nödvändigtvis i sällskap med ett barn – på ett enkelt och fiffigt vis pröva på vilken kraft solen delar med sig bara genom att hänga uppe i himlen och lysa. Med en enkel byggsats av delar du klämmer fast i varandra kan du välja att bygga:

  • Ett solvindkraftverk!
  • En solbåt!
  • En solbil!
  • En solhund!
  • Två olika solplan!

Och låt dig sedan – gärna men inte nödvändigtvis i sällskap med ett barn – förtjusas över hur den lilla roboten tuffar framåt med vår vän solen som enda kraftkälla.

Inga verktyg krävs och batterier ingår såklart inte eftersom det inte behövs några när solen är på din sida. Och även om solen inte är på din sida så funkar robotarna i alla fall om du har en tillräckligt kraftfull lampa, t.ex. en 50 watt halogenlampa.

Finns hos coolstuff.se för 119:-

Prylsnack

Loading Facebook Comments ...

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here