Kall dryck på nolltid

En stav i aluminium som förvaras i frysen för att bli riktigt kall. Så det är bara att öppna din ljumna öl eller dricka, stoppa ner aluminiumstaven och på några minuter har du fått en kall dryck!

Stavarna finns i två storlekar, en sort till mindre flaskor och en sort till större vinflaskor. Att kunna kyla vitt vin på nolltid till det oväntade besöket kan vara ovärderligt.

Kall dryck på nolltidÖl eller dricka

Andersson BEC 2.0 är en stav i aluminium som förvaras i frysen för att bli riktigt kall. Så det är bara att öppna din ljumna öl, stoppa ner aluminiumstaven och på några minuter har du fått en kall dryck!

Paketet inkluderar två aluminiumstavar så du även kan dela med dig en kylare till en familjemedlem eller vän.

Finns hos billigteknik.se för 79:-

Kall dryck på nolltidVin

Andersson BEC 2.0 Winecooler är en aluminiumstav som förvaras i frysen för att bli riktigt kall. Så när du öppnat din vinflaska är det bara att stoppa ner den kalla staven i flaskan som sluter tätt tack vare sin gummidel. Nu kyls vinet ner på bara några minuter.

Inte nog med att du får kallt vin, du kan även servera det med vinkylaren i flaskan. BEC 2.0 Winecooler har en hällfunktion med droppfri hällpip som låter dig servera kallt vin till dina gäster.

Finns hos billigteknik.se för 79:-

Prylsnack

Loading Facebook Comments ...

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here