kamera

Gör filmer i 360 grader med denna kamera

VR-Glasögon är ju på stark frammarsch och finns snart i allas hem. Men de där filmerna man kollar på, där man kan vända och vrida på huvudet för att se alla olika vinklar, hur görs dom egentligen? Jo, de skapas med hjälp av en 360-kamera som denna!

Linsen ser inte ut som på en vanlig kamera, eftersom den skall kunna fånga allting som sker runt omkring den. Beroende på vinkeln du håller den fångar den antingen 360 eller 220 grader runt om sig.

Kameran filmar i 2240P i 30 FPS eller 1440P i 60 FPS. Tar du stillbilder gör den detta i 16 MP (4096×4096).

Den är fylld med funktionalitet för t.ex. tidsinställda foton, timelapse med mera.

kameraKameran kommer med flera tillbehör som t.ex. ett kamerahus som gör att den är vattentät ner till 30m. Perfekt för dig som skall visa upp de absolut snyggaste och mest spektakulära filmerna ifrån snorklingssemestern.

Trots all funktionalitet är den inte större än en vanlig actionkamera, allt är förpackat i ett miniformat som bara mäter 56x45x43mm och den väger bara 88.8 gram med batteri och SD-kort i. Detta gör att den passar utmärkt för all typ av extremsport, eller helt enkelt bara för att ta helt unika semesterbilder. Vill du minnas exakt hur det var att gå på stranden? Filma det i 3D och upplev det i VR hemma i vardagsrummet.

Utöver kamerahuset ingår även fästen för att kunna sätta fast kameran på t.ex. ett styre eller en hjälm.

Bilderna och film kan du skicka över till din dator via USB eller det inbyggda WiFi-nätverket i 360 kameran. Genom den smarta appen XVD360 (gratis till både iPhone och Android) finns det mängder av funktioner och inställningar att göra för dina filmer.

Finns hos hobbex.se för 1295:-

Prylsnack

Loading Facebook Comments ...

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here